Layanan Produksi Volume Rendah One-Stop

Team Rapid MFG Co., Ltd

TEAM MFG minangka perusahaan manufaktur cepet sing duwe spesialisasi ing ODM lan OEM.Madeg ing 2015, kita nawakake seri layanan manufaktur cepet kayata layanan prototyping cepet, Layanan mesin CNC, layanan ngecor injeksi , lan layanan die casting meksa kanggo bantuan karo kabutuhan Manufaktur volume kurang. 

Ing 10 taun kepungkur, kita mbantu luwih saka 1000+ pelanggan supaya bisa sukses ing pasar.

 

Analisis Gratis
Wektu Delivery Short
Pengalaman
Toleransi Nyenyet
Peralatan Lanjut
Jaminan Mutu
Cetakan prototipe kita nawakake pangiriman prototipe plastik kualitas produksi kanthi cepet.Prototipe bisa mbantu nyuda risiko desain sadurunge nggawe cetakan multi-rongga lan bisa nyepetake jumlah produksi volume sing sithik kanthi biaya sakabèhé sing murah.
Prototipe Injeksi Molding
Kanthi kawruh babagan desain bagean plastik, kita nawakake layanan CAD kanggo nggawe file 3D saka gambar utawa sketsa 2D.Layanan dhukungan iki biasane gratis kanggo kabeh pelanggan sing tuku.
Desain & Teknik
Perusahaan ngecor plastik kita spesialisasi ing jumlah produksi saka 100 nganti 100.000 unit saben pesenan.Layanan gratis kanggo sampeyan ing saben proyek bakal kalebu saran desain bagean gratis, mbantu milih bahan plastik, lan rencana biaya target kanggo perkakas lan produksi sampeyan.
Custom Injection Molding
Minangka produsen bagean cetakan plastik kabeh cetakan kita digawe ing omah lan dikelola dening staf nggawe cetakan.Wektu timbal kanggo nggawe cetakan lan ngirim conto saka 5 dina nganti 5 minggu.Garansi urip perkakas tanpa watesan tegese sampeyan ora bakal bisa ndeleng biaya perkakas liyane sajrone urip proyek sampeyan.
Cetakan Injeksi Plastik

Nyakup A Wide Range saka Industri

Kita wis nglayani pelanggan saka atusan industri, umpan balik positif ditampa.

 

Elektronika
Otomotif
Industri
Aerospace & Pertahanan
Robotika
Pendidikan
Tenaga
Kedokteran &  Gigi

Parts Manufaktur Kita

TEAM MFG menehi saran profesional kanggo nyuda biaya manufaktur saka perspektif manufaktur lan struktur.

Kanthi rantai pasokan lokal sing kuwat lan kemampuan manufaktur, kita bisa menehi pilihan alternatif saka bahan nganti proses.

 

Miwiti Proyek Sampeyan Dina iki
4130 nglawan 4140_Steel_595_446.jpeg
2024-05-21
4130 vs 4140 Steel - Ngerti Bedane

4130 lan 4140 minangka jinis baja umum sing bisa digunakake ing macem-macem operasi manufaktur.Aplikasi 4130 Steel kalebu struktur kendaraan, pesawat kanggo keperluan militer, alat mesin, pesawat komersial, lan pipa kanggo industri minyak lan gas.Aplikasi saka 4140 Steel kalebu construction

Ndeleng Liyane
Sheet_Metal_Types_602_451.jpeg
2024-05-14
Jinis Sheet Metal Sampeyan Bisa Gunakake ing Fabrikasi

Ana macem-macem jinis lembaran logam sing bisa digunakake ing fabrikasi.Industri konstruksi, aeroangkasa, otomotif, lan medis nggunakake macem-macem lembaran logam kanggo ngrampungake tujuan produksi.Kanthi teknologi manufaktur saiki, sampeyan bisa nggunakake lembaran logam kanggo nggawe macem-macem produk kanthi utmo

Ndeleng Liyane
DLMS_594_445.jpeg
2024-05-07
Bisa Direct Metal Laser Sintering (DMLS) Ngganti Rapid CNC Machining

DMLS minangka langkah munggah saka teknik cetak 3D biasa ing manufaktur.Nawakake teknologi percetakan logam sing ngidini sampeyan mbangun prototipe lan komponen nggunakake teknik sintering laser.Kanthi DMLS, sampeyan bisa mbangun prototipe saka wiwitan nggunakake manufaktur aditif, dibandhingake karo Rapi

Ndeleng Liyane
Aditif_Manufacturing_608_456.jpeg
30-04-2024
Rapid Tooling ing Manufaktur Aditif

Alat bangunan lan cetakan mbutuhake akeh investasi babagan wektu lan dhuwit.Aplikasi industri sing dikarepake saiki mbutuhake bisnis nggunakake metode manufaktur sing cepet, efisien, larang regane, lan dipercaya.Perkakas cepet minangka solusi sing paling apik.Sampeyan bisa nggunakake addit

Ndeleng Liyane
Threaded_Parts_601_451.jpeg
2024-04-23
Pedoman Desain kanggo Bagian Utas Optimal ing Molding Injeksi

Cetakan benang umume ana ing produk sing kita deleng saben dina, kayata tutup botol.Nggawe cetakan Utas iki mbutuhake sampeyan ngetutake pedoman desain khusus supaya ora ana kesalahan sajrone produksi.Uga bisa dadi tantangan kanggo manufaktur nggawe desain cetakan benang khusus.Tantangan ing Creat

Ndeleng Liyane
Snap-fit_594_445.jpeg
2024-04-16
Nggunakake Sendi Snap-Fit ing Proses Majelis Manufaktur

Ing perakitan manufaktur, nggabungake komponen siji karo komponen liyane bisa dadi rumit banget.Ngrancang snap-pas kanggo nyepetake bagean sing beda sajrone perakitan bisa nyebabake asil sing paling apik kanggo stabilitas lan kualitas komponen sakabèhé.Kanthi snap-fits, sampeyan bisa nggawe desain sing pas adhedhasar ge

Ndeleng Liyane

TEAM MFG minangka perusahaan manufaktur cepet sing duwe spesialisasi ing ODM lan OEM diwiwiti ing 2015.

Link cepet

Telp

+86-0760-88508730

Telpon

+86-15625312373
Hak Cipta    2024 Team Rapid MFG Co., Ltd. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.