Едношалтерски услуги за производство со низок волумен

Team Rapid MFG Co., Ltd

TEAM MFG е компанија за брзо производство која е специјализирана за ODM и OEM.Основана во 2015 година, нудиме серија брзи производствени услуги како што се услуги за брзи прототипови, Услуги за обработка на ЦПУ, услуги за калапи со инјектирање и Услуги за леење под притисок за да ви помогнат во вашите потреби за производство со мал волумен. 

Во изминатите 10 години, им помогнавме на повеќе од 1000 клиенти успешно да ги лансираат своите производи на пазарот.

 

Бесплатна анализа
Кратко време на испорака
Искуство
Тесна толеранција
Напредна опрема
Обезбедување на квалитет
Нашите калапи за прототипови нудат брза испорака на пластични прототипови со квалитет на производство.Прототипите можат да ви помогнат да ги намалите ризиците при дизајнирање пред да изградите калапи со повеќе шуплини и можат да ги премостат количините на производство со мал обем за ниски вкупни трошоци.
Прототип вбризгување калапи
Со нашето знаење за дизајн на пластични делови, нудиме CAD услуги за правење 3D датотеки од вашите 2D цртежи или скици.Овие услуги за поддршка обично се бесплатни за сите наши купувачи.
Дизајн и инженерство
Нашата компанија за калапи за пластика е специјализирана за производствени количини од 100 до 100.000 единици по нарачка.Нашите бесплатни услуги за вас за секој проект ќе вклучуваат бесплатни совети за дизајн на делови, помош при изборот на пластичен материјал и целно планирање на трошоците за вашиот алат и производство.
Прилагодено вбризгување калапи
Како производител на пластични делови, сите наши калапи се направени во куќата и се одржуваат од нашиот персонал за изработка на калапи.Времето за изградба на вашиот калап и испраќање примероци се движи од 5 дена до 5 недели.Нашата неограничена доживотна гаранција за алати значи дека никогаш нема да видите друго полнење за алат за целиот животен век на вашиот проект.
Пластични калапи за вбризгување

Покривање на широк спектар на индустрии

Услуживме клиенти од стотици индустрии, добивме позитивни повратни информации.

 

Електроника
Автомобилство
Индустриски
Воздухопловна и одбрана
Роботика
образование
енергија
Медицински и  стоматолошки

Нашите производни делови

TEAM MFG обезбедува професионални предлози за намалување на производствените трошоци од перспектива на производство и структура.

Со силни локални синџири на снабдување и способност за производство, можеме да ви дадеме алтернативни избори од материјали до процеси.

 

Започнете ги вашите проекти денес
4130 наспроти 4140_Steel_595_446.jpeg
2024-05-21
4130 наспроти челик 4140 - знајте ги разликите

4130 и 4140 се вообичаени типови на челик што се користат во различни производствени операции.Примените на 4130 Steel вклучуваат конструкции на возила, авиони за воена употреба, алати за обработка, комерцијални авиони и цевки за нафтената и гасната индустрија.Апликациите на 4140 Steel вклучуваат градежништво

Гледај Повеќе
Лист_Метални_типови_602_451.jpeg
2024-05-14
Видови лим што можете да ги користите во изработката

Постојат различни видови на лим што можете да ги користите во изработката.Градежната, воздушната, автомобилската и медицинската индустрија користат различни сорти на лим за да ги завршат своите производствени цели.Со денешната технологија на производство, можете да користите лим за да креирате разни производи со utmo

Гледај Повеќе
DLMS_594_445.jpeg
2024-05-07
Може директно ласерско синтерување на метал (DMLS) да ја замени брзата CNC обработка

DMLS е чекор напред од редовната техника на 3D печатење во производството.Нуди технологија за печатење на метал што ви овозможува да изградите прототипови и компоненти користејќи ја техниката на ласерско синтерување.Со DMLS, можете да изградите прототипови од основата користејќи производство на адитиви, во споредба со Rapi

Гледај Повеќе
Additive_Manufacturing_608_456.jpeg
2024-04-30
Брзо алатирање во производството на адитиви

Градењето алатки и калапи бара многу инвестиции во однос на време и пари.Денешните индустриски апликации барани од бизнисите бараат да користат производствен метод кој е брз, ефикасен, рентабилен и сигурен.Брзото алатирање е најдоброто решение за тоа.Можете да го користите додатокот

Гледај Повеќе
Threaded_Parts_601_451.jpeg
2024-04-23
Дизајн насоки за оптимални делови со навој при вбризгување

Калапи со навој се вообичаени во производите што ги гледаме секојдневно, како што се капачињата од шишиња.Изработката на овие калапи со навој бара да ги следите специфичните упатства за дизајн за да избегнете какви било грешки при производството.Исто така, може да биде предизвик за производителите да направат специфични дизајни на мувла со навој.Предизвици во Creat

Гледај Повеќе
Snap-fit_594_445.jpeg
2024-04-16
Користење на Snap-Fit спојници во процесот на производство на склопување

Во производството на склопување, спојувањето на една компонента со друга може да биде многу комплицирано.Дизајнирањето на прицврстувачите за прицврстување на различните делови за време на склопувањето може да доведе до најдобри резултати за целокупната стабилност и квалитет на компонентата.Со snap-fits, можете да креирате прилагодени дизајни врз основа на ge

Гледај Повеќе

TEAM MFG е компанија за брзо производство која е специјализирана за ODM и OEM започнува во 2015 година.

Брза врска

тел

+86-0760-88508730

Телефон

+86-15625312373
Авторски права    2024 Team Rapid MFG Co., Ltd. Сите права се задржани.