Shërbimet e prodhimit me volum të ulët me një ndalesë

Team Rapid MFG Co., Ltd

TEAM MFG është një kompani prodhuese e shpejtë e specializuar në ODM dhe OEM.E themeluar në vitin 2015, ne ofrojmë një sërë shërbimesh të prodhimit të shpejtë si p.sh shërbime të shpejta të prototipit, Shërbimet e përpunimit CNC, shërbimet e derdhjes me injeksion , dhe shërbimet e derdhjes me presion për të ndihmuar me nevojat tuaja të prodhimit me volum të ulët. 

Në 10 vitet e fundit, ne ndihmuam mbi 1000+ klientë për të hedhur në treg produktet e tyre me sukses.

 

Analiza Falas
Koha e shkurtër e dorëzimit
Përvoja
Tolerancë e ngushtë
Pajisjet e Avancuara
Sigurimi i Cilësisë
Format tona të prototipit ofrojnë shpërndarje të shpejtë të prototipeve plastike me cilësi të prodhimit.Prototipet mund t'ju ndihmojnë të zvogëloni rreziqet e projektimit përpara se të ndërtoni kallëpe me shumë zgavra dhe ato mund të kapërcejnë sasi të vogla prodhimi për kosto të përgjithshme të ulëta.
Prototipi i derdhjes me injeksion
Me njohuritë tona për dizajnin e pjesëve plastike, ne ofrojmë shërbime CAD për të bërë skedarë 3D nga vizatimet ose skicat tuaja 2D.Këto shërbime mbështetëse zakonisht janë falas për të gjithë klientët tanë blerës.
Dizajn & Inxhinieri
Kompania jonë e formimit të plastikës është e specializuar në sasitë e prodhimit nga 100 deri në 100,000 njësi për porosi.Shërbimet tona falas për ju në çdo projekt do të përfshijnë këshilla falas për projektimin e pjesëve, ndihmë me zgjedhjen e një materiali plastik dhe planifikimin e synuar të kostos për veglat dhe prodhimin tuaj.
Formimi me injeksion me porosi
Si prodhues i pjesëve të derdhura plastike, të gjithë kallëpet tona prodhohen në shtëpi dhe mirëmbahen nga stafi ynë i prodhimit të mykut.Kohët e fundit për të ndërtuar kallëpin tuaj dhe për të dërguar mostra variojnë nga 5 ditë në 5 javë.Garancia jonë e pakufizuar e përpunimit të veglave do të thotë që nuk do të shihni kurrë një tarifë tjetër vegla pune për jetëgjatësinë e projektit tuaj.
Format e injektimit të plastikës

Duke mbuluar një gamë të gjerë industrish

Ne u kemi shërbyer klientëve nga qindra industri, kemi marrë reagime pozitive.

 

Elektronikë
Automobilistikë
Industriale
Hapësira ajrore dhe mbrojtja
Robotika
arsimin
Energjisë
Mjekësore dhe  Dentare

Pjesët tona të prodhimit

TEAM MFG ofron sugjerime profesionale për të ulur kostot e prodhimit nga këndvështrimi i prodhimit dhe strukturës.

Me zinxhirë të fortë furnizimi lokal dhe aftësi prodhuese, ne mund t'ju ofrojmë zgjedhje alternative nga materialet tek proceset.

 

Filloni projektet tuaja sot
4130 vs. 4140_Steel_595_446.jpeg
2024-05-21
4130 vs. 4140 çeliku - Njihni dallimet

4130 dhe 4140 janë lloje të zakonshme të çelikut të përdorur në operacione të ndryshme prodhuese.Aplikimet e 4130 Steel përfshijnë strukturat e automjeteve, avionët për përdorim ushtarak, veglat e përpunimit, avionët komercialë dhe tubacionet për industrinë e naftës dhe gazit.Aplikimet e 4140 Steel përfshijnë ndërtimin

Shiko më shumë
Sheet_Metal_Types_602_451.jpeg
2024-05-14
Llojet e llamarinës që mund të përdorni në fabrikim

Ekzistojnë lloje të ndryshme të llamarinës që mund t'i përdorni në fabrikim.Industritë e ndërtimit, hapësirës ajrore, automobilave dhe mjekësisë përdorin varietete të ndryshme të llamarinës për të përfunduar qëllimet e tyre të prodhimit.Me teknologjinë e sotme të prodhimit, ju mund të përdorni llamarina për të krijuar produkte të ndryshme me utmo

Shiko më shumë
DLMS_594_445.jpeg
2024-05-07
Mund të Zëvendësojë Përpunimin e Shpejtë të CNC-së me lazer të drejtpërdrejtë të metaleve (DMLS).

DMLS është një hap përpara nga teknika e zakonshme e printimit 3D në prodhim.Ai ofron teknologji të printimit të metaleve që ju lejon të ndërtoni prototipe dhe komponentë duke përdorur teknikën e sinterizimit me lazer.Me DMLS, ju mund të ndërtoni prototipe nga themeli duke përdorur prodhimin e aditivëve, në krahasim me Rapi

Shiko më shumë
Additive_Manufacturing_608_456.jpeg
2024-04-30
Përpunim i shpejtë në prodhimin e aditivëve

Ndërtimi i veglave dhe kallëpeve kërkon shumë investime në kohë dhe para.Aplikacionet industriale me kërkesë të sotme u bëjnë të nevojshme bizneseve të përdorin një metodë prodhimi që është e shpejtë, efikase, me kosto efektive dhe e besueshme.Vegla e shpejtë është zgjidhja më e mirë për këtë.Mund të përdorni shtesën

Shiko më shumë
Threaded_Parts_601_451.jpeg
2024-04-23
Udhëzimet e projektimit për pjesët e filetuara optimale në formimin me injeksion

Format e filetuara janë të zakonshme në produktet që shohim çdo ditë, të tilla si tapat e shisheve.Bërja e këtyre kallëpeve me fileto kërkon që ju të ndiqni udhëzimet specifike të projektimit për të shmangur çdo gabim gjatë prodhimit.Mund të jetë gjithashtu sfiduese për prodhuesit që të bëjnë modele specifike të mykut me fileto.Sfidat në Creat

Shiko më shumë
Snap-fit_594_445.jpeg
2024-04-16
Përdorimi i nyjeve Snap-Fit në procesin e montimit të prodhimit

Në montimin e prodhimit, bashkimi i një komponenti me një tjetër mund të jetë shumë i ndërlikuar.Dizajnimi i montimeve të fiksuara për të lidhur pjesët e ndryshme gjatë montimit mund të çojë në rezultatet më të mira për stabilitetin dhe cilësinë e përgjithshme të komponentit.Me snap-fits, ju mund të krijoni modele të përshtatura me porosi bazuar në ge

Shiko më shumë

TEAM MFG është një kompani prodhuese e shpejtë që është e specializuar në ODM dhe OEM fillon në 2015.

Lidhje e shpejtë

tel

+86-0760-88508730

Telefoni

+86-15625312373
Të drejtat e autorit    2024 Team Rapid MFG Co., Ltd. Të gjitha të drejtat e rezervuara.